Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Sint-Pieters-Kapelle

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Sint-Pieters-Kapelle intsalleren? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Sint-Pieters-Kapelle liever over aan een professional? Daar hebben we begrip voor! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Sint-Pieters-Kapelle

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Sint-Pieters-Kapelle? Of maak je liever een eigen idee? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Sint-Pieters-Kapelle afgeleverd worden. En dat doen we helemaal gratis.
Tuinhuis met overkapping

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. We maken daarbij graag gebruik van duurzame materialen. Daarnaast recycleren we voor een paar lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Sint-Pieters-Kapelle.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Middelkerke. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Sint-Pieters-Kapelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |