Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Sint-Martens-Lennik? Ga voor onze topkwaliteit

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Sint-Martens-Lennik? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Zo'n bijkomende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Sint-Martens-Lennik in elkaar zetten? Dat kan! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij zetten we in op het gebruik van stevige materialen. We zetten voor een paar collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We maken er een routine van om trends op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Sint-Martens-Lennik.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Sint-Martens-Lennik

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Sint-Martens-Lennik? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij ons is het mogelijk! De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Sint-Martens-Lennik. En dat volledig gratis!

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Lennik. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Sint-Martens-Lennikse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |