Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Sint-Maria-Oudenhove op met onze tuinhuizen

Je tuin in Sint-Maria-Oudenhove opleuken met een nieuw tuinhuis? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. De vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Sint-Maria-Oudenhove liever in elkaar zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, compleet afgestemd op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Sint-Maria-Oudenhove afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Sint-Maria-Oudenhove? Of maak je liever een eigen idee? Het kan allemaal bij Chalet Center! De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Sint-Maria-Oudenhove afgeleverd kan worden. En dat helemaal gratis!
Modern tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij zetten we in op het gebruik van stevige materialen. We zetten voor een paar collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Sint-Maria-Oudenhove.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Zottegem. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Sint-Maria-Oudenhoofse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |