Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Sint-Laureins-Berchem? Kom langs bij Chalet Center

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Sint-Laureins-Berchem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Sint-Laureins-Berchem

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Sint-Laureins-Berchemse tuin? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Sint-Laureins-Berchem afgeleverd worden. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je jouw tuinhuis in Sint-Laureins-Berchem liever in elkaar zetten door onze professionals? Het kan bij ons! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. Het gebruik van duurzame materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten voor enkele lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Sint-Laureins-Berchem.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Sint-Pieters-Leeuw. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Sint-Laureins-Berchemse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |