Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Sint-Jan? Kom bij ons langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Sint-Jan? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. De vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke opties? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Sint-Jan afgeleverd

Laat de grond in Sint-Jan het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je eindeloos veel stijlkeuzes en mogelijkheden aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Sint-Jan geleverd worden. En dat gebeurt helemaal gratis.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Sint-Jan in elkaar zetten? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Modern tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Het gebruik van sterke materialen vinden we daarbij belangrijk. We maken voor enkele collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Sint-Jan.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Ieper. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We overlopen samen wat de opties zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Sint-Janse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |