Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Sint-Baafs-Vijve? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Sint-Baafs-Vijve intsalleren? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Sint-Baafs-Vijve afgeleverd

Laat de Sint-Baafs-Vijfse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Chalet Center maakt het mogelijk! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze gemaakt? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Sint-Baafs-Vijve. En dat laatste gebeurt volledig gratis.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Sint-Baafs-Vijve liever overlaten aan onze professionals? Bij ons kans het! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van stevige materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Sint-Baafs-Vijve.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Wielsbeke. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Sint-Baafs-Vijfse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |