Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Scherpenheuvel. Kom bij ons langs!

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Scherpenheuvel? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Scherpenheuvel iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Bij ons kans het! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Scherpenheuvel

Laat de Scherpenheuvelse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Chalet Center maakt het mogelijk! Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Scherpenheuvel. En dat helemaal gratis!
Modern tuinhuis

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van stevige materialen. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar dat is niet alles. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Zo koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Scherpenheuvel.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Scherpenheuvel-Zichem. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Scherpenheuvelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |