Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Schelderode? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Schelderode opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Zo'n bijkomende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Schelderode liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Schelderode

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Schelderoodse tuin? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties eindeloos. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Schelderode afgeleverd worden. En dat zonder extra vervoerskosten aan te rekenen!
Modern tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. We maken daarbij graag gebruik van sterke materialen. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar dat is niet alles. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je huis in Schelderode.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Merelbeke. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Schelderoodse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |