Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Rummen. Kom bij ons langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Rummen intsalleren? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Ben je benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Rummen geleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Rummen? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Rummen geleverd worden. En dat doen we volledig gratis.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je jouw tuinhuis in Rummen liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van sterke materialen. Voor enkele lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Rummen.

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Geetbets. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Rummense tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |