Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Pollinkhove? Kom langs bij Chalet Center

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Pollinkhove? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Pollinkhove afgeleverd

Laat de Pollinkhoofse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Pollinkhove afgeleverd worden. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Het gebruik van sterke materialen vinden we daarbij belangrijk. Voor bepaalde lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Zo koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Pollinkhove.
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Je krijgt heldere instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Pollinkhove iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij onze verdelers

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Lo-Reninge. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Pollinkhoofse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |