Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Peutie? Kom bij ons langs

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Peutie? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Zo'n bijkomende ruimte brengt heel wat opties met zich mee. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Peutie

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Peutie? Of maak je liever een eigen idee? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Peutie afgeleverd. En dat helemaal gratis!

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Peutie liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Het gebruik van degelijke materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten voor sommige collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Peutie.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Vilvoorde. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Peutiese tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |