Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Overboelare? Kom langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Overboelare? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat opties met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Overboelare iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Overboelare

Laat de grond in Overboelare het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Chalet Center maakt het mogelijk! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Overboelare afgeleverd kan worden. En dat gebeurt volledig gratis.
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: hoogstaande kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. We maken daarbij graag gebruik van stevige materialen. Daarnaast recycleren we voor bepaalde lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woonst in Overboelare.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Geraardsbergen. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Overboelaarse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |