Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Outrijve? Kom langs!

Je tuin in Outrijve opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat opties met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer info over het assortiment en de opties? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Outrijve liever in elkaar zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij maken we gebruik van sterke materialen. Voor een paar lijnen zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat volledig aansluit bij de stijl van je woonst in Outrijve.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Outrijve

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Outrijvese tuin geen optie? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Outrijve. Dat doen we volledig gratis!

Kom langs bij onze verdelers

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Avelgem. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Outrijvese tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |