Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Outgaarden? Kom langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Outgaarden? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Zo'n bijkomende ruimte brengt heel wat opties met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke opties? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je jouw tuinhuis in Outgaarden liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat kan! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Outgaarden

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Outgaarden? Of stel je simpelweg liever een eigen ontwerp samen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Een beslissing kunnen maken? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Outgaarden. En dat volledig gratis!
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Daarbij zetten we in op het gebruik van stevige materialen. Voor enkele lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Outgaarden.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Hoegaarden. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Outgaardse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |