Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Oudergem. Kom bij ons langs!

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Oudergem intsalleren? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Zo'n bijkomende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de opties? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Oudergem

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Oudergem? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij ons is het mogelijk! Wij bieden je zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Oudergem afgeleverd. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten af. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Oudergem liever overlaten aan onze professionals? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van degelijke materialen. We zetten voor een paar collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Oudergem.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Brussel. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Oudergemse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |