Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Ophasselt? Ga voor onze topkwaliteit

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Ophasselt? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Zo'n aanvullende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Ophasselt liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Ophasselt afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Ophasselt? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Ophasselt geleverd worden. En dat gebeurt helemaal gratis.
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor sommige collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Ophasselt.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Geraardsbergen. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Ophasseltse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |