Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Oostmalle op met onze tuinhuizen

Je tuin in Oostmalle opleuken met een nieuw tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele opties die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Het gebruik van degelijke materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten voor enkele lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die kan je terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Oostmalle.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze heldere instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je jouw tuinhuis in Oostmalle liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Oostmalle

Laat de grond in Oostmalle het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Chalet Center maakt het mogelijk! Er zijn eindeloos veel opties en stijlkeuzes. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Oostmalle. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Malle. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Oostmalse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |