Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Kom bij ons langs!

Je tuin in Onze-Lieve-Vrouw-Waver opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Onze-Lieve-Vrouw-Waver afgeleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Onze-Lieve-Vrouw-Waverse tuin? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Wij bieden je eindeloos veel opties en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. En dat laatste gebeurt volledig gratis.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Gebruikmaken van sterke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor enkele collecties zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Sint-Katelijne-Waver. Je kan er ideeën bespreken met onze specialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Onze-Lieve-Vrouw-Waverse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |