Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Noorderwijk. Kom bij ons langs!

Je tuin in Noorderwijk opleuken met een nieuw tuinhuis? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. De vele mogelijkheden die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van duurzame materialen. We zetten voor een paar collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een gewoonte van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Zo koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Noorderwijk.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Noorderwijk liever overlaten aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Noorderwijk

Is het niet mogelijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Noorderwijk? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel opties en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Noorderwijk. En dat zonder bijkomende vervoerskosten aan te rekenen!

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Herentals. Je kan er ideeën bespreken met onze specialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet zomaar. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Noorderwijkse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |