Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Nieuwkerke? Kom langs bij Chalet Center

Een kwalitatief tuinhuis in je tuin in Nieuwkerke intsalleren? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Gebruikmaken van sterke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor sommige collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Zo koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Nieuwkerke.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Nieuwkerke afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Nieuwkerkse tuin geen optie? Of stel je simpelweg liever een eigen idee samen? Chalet Center maakt het mogelijk! Kies uit zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlen. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Nieuwkerke afgeleverd worden. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Nieuwkerke liever over aan een professional? Dat kan! Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Heuvelland. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Nieuwkerkse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |