Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Nieuwkapelle. Kom bij ons langs!

Je tuin in Nieuwkapelle opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten vinden. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat opties met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor sommige collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Nieuwkapelle.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Met onze overzichtelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Nieuwkapelle liever over aan onze professionals? Bij ons kans het! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Nieuwkapelle geleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Nieuwkapelle? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Nieuwkapelle. En dat doen we helemaal gratis.

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Diksmuide. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Nieuwkapelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |