Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Kies topkwaliteit voor je tuinhuis in Nieuwerkerken. Kom bij ons langs!

Je tuin in Nieuwerkerken opleuken met een nieuw tuinhuis? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele opties die zo'n aanvullende ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Nieuwerkerken iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Bij ons kans het! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van degelijke materialen. We zetten voor bepaalde lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij Chalet Center koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Nieuwerkerken.
Modern tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Nieuwerkerken

Laat de Nieuwerkerkse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Er zijn zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Nieuwerkerken afgeleverd. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Nieuwerkerken. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Nieuwerkerkse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |