Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Neerglabbeek op met onze tuinhuizen

Je tuin in Neerglabbeek opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Gebruikmaken van duurzame materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar daar stopt het niet. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij ons koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Neerglabbeek.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Laat je jouw tuinhuis in Neerglabbeek liever in elkaar zetten door onze professionals? Het kan bij ons! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Neerglabbeek

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Neerglabbeek? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Het kan allemaal bij Chalet Center! De opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Beslist? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Neerglabbeek. En dat gebeurt helemaal gratis.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Oudsbergen. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te schitteren in je Neerglabbeekse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |