Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Nederokkerzeel op met onze tuinhuizen

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Nederokkerzeel? Bij Chalet Center ben je aan het correcte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Zo'n extra ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Nederokkerzeel liever over aan onze professionals? Bij ons kans het! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf die lijnzaadolie bevat, waardoor ze perfect afgestemd is op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor bepaalde lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Nederokkerzeel.
Modern tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Nederokkerzeel afgeleverd

Laat de Nederokkerzeelse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je gewoonweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij ons is het mogelijk! De opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Nederokkerzeel afgeleverd. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Kampenhout. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Nederokkerzeelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |