Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Neder-Over-Heembeek? Kom langs!

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Neder-Over-Heembeek? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. We maken daarbij graag gebruik van sterke materialen. We zetten voor een paar collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons kan je hoe dan ook een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Neder-Over-Heembeek.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten af. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Neder-Over-Heembeek in elkaar zetten? Dat is mogelijk bij ons. Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders maken gebruik van verf die helemaal afgestemd is op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Neder-Over-Heembeek

Laat de Neder-Over-Heembeek grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel stijlkeuzes en mogelijkheden aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Zo kan jouw tuinhuis heel snel in Neder-Over-Heembeek afgeleverd worden. En dat doen we helemaal gratis.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Brussel. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Neder-Over-Heembeek tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |