Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Munte

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Munte? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele opties die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Munte geleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je tuin geen optie? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties zeer uitgebreid. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Munte. En dat gebeurt volledig gratis.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt duidelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Munte liever overlaten aan onze professionals? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. We maken daarbij graag gebruik van duurzame materialen. Voor een paar collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! We bieden voor elk wat wils. Bij Chalet Center koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Munte.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Merelbeke. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Samen overlopen we de opties binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |