Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Moorsel? Kom langs bij Chalet Center

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Moorsel? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Zo'n bijkomende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Moorsel

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Moorselse tuin? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Chalet Center maakt het mogelijk! Er zijn eindeloos veel opties en stijlkeuzes. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Moorsel. Dat doen we volledig gratis!

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Dankzij onze duidelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Laat je jouw tuinhuis in Moorsel liever in elkaar zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van degelijke materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar er is meer. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Moorsel.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Aalst. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Moorselse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |