Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Molenbeek-Wersbeek? Ga voor onze topkwaliteit

Je tuin in Molenbeek-Wersbeek opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. De vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de mogelijkheden? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Gebruikmaken van degelijke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor enkele collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We volgen trendevoluties op de voet en maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Molenbeek-Wersbeek.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Molenbeek-Wersbeek afgeleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Molenbeekse-Wersbeekse tuin? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Molenbeek-Wersbeek afgeleverd. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze heldere instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Molenbeek-Wersbeek in elkaar zetten? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams staan voor je klaar! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Bekkevoort. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Molenbeekse-Wersbeekse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |