Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Moerzeke

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Moerzeke? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Moerzeke afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Moerzeekse tuin geen optie? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Moerzeke afgeleverd worden. En dat gebeurt helemaal gratis.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. We zetten ook in op gerecycleerde materialen; hout van voormalige Amerikaanse barns bijvoorbeeld. Maar er is meer. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Zo koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woonst in Moerzeke.
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Moerzeke liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Hamme. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Moerzeekse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |