Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Merendree? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Merendree opleuken met een nieuw tuinhuis? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Zo'n extra ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Vraag je je af welke opties er allemaal zijn? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Laat je jouw tuinhuis in Merendree liever in elkaar zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van sterke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Merendree.
Modern tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Merendree

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Merendreese tuin? Of heb je gewoonweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center kan het! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Merendree. Dat doen we volledig gratis!

Kom langs bij onze verdelers

Ons ruime online assortiment kan nogal overweldigend zijn. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Deinze. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te schitteren in jouw Merendreese tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |