Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Meldert? Ga voor onze topkwaliteit

Je tuin in Meldert opleuken met een nieuw tuinhuis? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, formaten en stijlen. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Gebruikmaken van sterke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar dat is niet alles. We volgen trends op de voet en maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij Chalet Center kan je gegarandeerd een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Meldert.

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Meldert

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Meldert? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Meldert. En dat laatste gebeurt volledig gratis.
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Meldert liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Lummen. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Meldertse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |