Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Meetkerke? Kom langs!

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Meetkerke? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de opties? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Meetkerke liever over aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, volledig afgestemd op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! We hebben voor elk wat wils. Bij Chalet Center kan je zonder twijfel een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Meetkerke.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Meetkerke afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Meetkerke? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! De mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget leveren wij het allerbeste (maat)werk af. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Meetkerke afgeleverd. Dat doen we helemaal gratis!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Zuienkerke. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Samen gaan we na wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Meetkerkse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |