Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in het Meetjesland op met onze tuinhuizen

Je tuin in het Meetjesland opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. We maken daarbij graag gebruik van degelijke materialen. Daarnaast recycleren we voor sommige lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in het Meetjesland.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in het Meetjesland geleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden bij jou in het Meetjesland? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij ons is het mogelijk! Onze stijlkeuzes zijn divers en de mogelijkheden zeer uitgebreid. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Wij leveren het allerbeste (maat)werk af, zowel voor een groot als klein budget. Onze verschillende merken en lijnen bieden je alvast heel wat inspiratie. Heb je beslist? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in het Meetjesland afgeleverd worden. En dat helemaal gratis!
Tuinhuis met overkapping

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze duidelijke instructies kan jouw aanwinst in geen tijd in elkaar gezet worden. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in het Meetjesland liever overlaten aan onze professionals? Dat is mogelijk bij ons. Chalet Center heeft 15 eigen monteurteams die de kneepjes van het vak kennen. Geef je jouw tuinhuis graag een likje verf? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een een van onze showrooms. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |