Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Meerdonk? Ga voor onze topkwaliteit

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Meerdonk? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en afmetingen. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat opties met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Meerdonk iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat is mogelijk! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders zorgen voor de correcte verf, compleet afgestemd op jouw product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Het gebruik van stevige materialen vinden we daarbij belangrijk. We zetten voor enkele lijnen zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We maken er een gewoonte van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Meerdonk.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Meerdonk afgeleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Meerdonk? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties zeer uitgebreid. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Een keuze kunnen maken? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Meerdonk. Dat doen we volledig gratis!

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Sint-Gillis-Waas. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Meerdonkse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |