Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Meerbeke

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Meerbeke? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Zo'n extra ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Meerbeke

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Meerbeke? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center worden jouw ideeën werkelijkheid. Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Meerbeke afgeleverd worden. En dat zonder aanvullende vervoerskosten aan te rekenen!

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, produceren we uitsluitend op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van sterke materialen. Voor enkele collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je natuurlijk terugvinden in ons assortiment! Voor elk budget en elke smaak hebben wij wat in de aanbieding. Bij ons kan je hoe dan ook een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Meerbeke.
Modern tuinhuis

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Meerbeke iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Ninove. Daar is het mogelijk om verder af te stemmen met onze vakspecialisten. Bovendien krijg je meteen een concreter zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Meerbeekse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |