Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Massemen

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Massemen? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Kom je graag meer te weten over het assortiment en de opties? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Massemen iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Het kan bij ons! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van sterke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een routine van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Massemen.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Massemen

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Massemense tuin geen optie? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center kan het! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. We gaan altijd voor elegante kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Is je keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Massemen. En dat zonder bijkomende vervoerskosten aan te rekenen!

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Wetteren. Je kan er ideeën bespreken met onze vakspecialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Massemense tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |