Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Mariekerke

Je tuin in Mariekerke opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Zo'n extra ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Het kan natuurlijk dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de opties? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Mariekerke liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de nood. Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, helemaal afgestemd op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van degelijke materialen. We maken voor bepaalde lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trendevoluties op de voet volgen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je ongetwijfeld een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Mariekerke.
Tuinhuis met overkapping

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Mariekerke afgeleverd

Laat de Mariekerkse grond het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Mariekerke afgeleverd kan worden. En dat laatste gebeurt volledig gratis.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Bornem. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen is tenslotte geen overhaaste beslissing Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Mariekerkse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |