Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Maarke-Kerkem? Kom bij ons langs!

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Maarke-Kerkem? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Zo'n extra ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Chalet Center levert bouwpakketten aan. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Het zijn alleen de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Wil je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Maarke-Kerkem liever overlaten aan onze professionals? Bij ons kans het! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Maarke-Kerkem afgeleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Maarke-Kerkem? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Onze opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Maarke-Kerkem afgeleverd kan worden. En dat helemaal gratis!
Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Het gebruik van sterke materialen vinden we daarbij belangrijk. Voor sommige collecties gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Maarke-Kerkem.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Maarkedal. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te schitteren in je Maarke-Kerkemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |