Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in de Limburgse Kempen op met onze tuinhuizen

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in de Limburgse Kempen? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden produceren we op eigen bodem. Gebruikmaken van sterke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We zetten voor een paar collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts een tipje van de sluier. We maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trends op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Zo koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in de Limburgse Kempen.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in de Limburgse Kempen geleverd

Laat de grond in de Limburgse Kempen het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Chalet Center maakt het mogelijk! Kies uit eindeloos veel mogelijkheden en stijlen. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je beslist? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in de Limburgse Kempen afgeleverd kan worden. En dat zonder extra vervoerskosten aan te rekenen!
Tuinhuis met overkapping

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in de Limburgse Kempen liever over aan een professional? Dat is mogelijk bij ons. Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een van onze showrooms. Je kan er ideeën bespreken met onze specialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |