Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Lieferinge? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Lieferinge opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Het is tenslotte een extra ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Vraag je je af welke mogelijkheden er allemaal zijn? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor een paar collecties zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We maken er een routine van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je uiteraard terug in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Bij ons kan je ongetwijfeld een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Lieferinge.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Lieferinge iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat begrijpen we! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, compleet afgestemd op het product. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Lieferinge

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Lieferinge? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Chalet Center maakt het mogelijk! De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Lieferinge. En dat zonder extra vervoerskosten aan te rekenen!

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Ninove. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze specialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Lieferingse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |