Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Lichtaart? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Lichtaart opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Zo'n bijkomende ruimte brengt heel wat mogelijkheden met zich mee. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Wil je meer te weten komen over het assortiment en de mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van uitmuntende, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij maken we gebruik van degelijke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Zo koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Lichtaart.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Lichtaart

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Lichtaart? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Chalet Center maakt het mogelijk! Er zijn zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Lichtaart geleverd. En dat volledig gratis!
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Je krijgt heldere instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Wil je jouw tuinhuis in Lichtaart liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Daar hebben we begrip voor! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Kasterlee. Je kan er je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten en een blik werpen op onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Lichtaartse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |