Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Leupegem op met onze tuinhuizen

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Leupegem? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat opties met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Duurzame materialen gebruiken vinden we daarbij een belangrijk aspect. Voor een paar collecties zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is niet alles. We houden rekening met trendevoluties en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn: bij ons koop je een tuinhuis dat helemaal aansluit bij de stijl van je woonst in Leupegem.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Laat je jouw tuinhuis in Leupegem liever in elkaar zetten door onze professionals? Het kan bij ons! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Leupegem

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Leupegem? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Het kan allemaal bij Chalet Center! Onze mogelijkheden zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Heb je gekozen? Dan gaat de producent meteen aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw tuinhuis zo snel mogelijk afgeleverd wordt in Leupegem. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Kom langs bij onze verdelers

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom nodigen we je met alle plezier uit in een showroom in de regio van Oudenaarde. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis kopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Zo staat het tuinhuis van je dromen voor je het weet te blinken in jouw Leupegemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |