Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Lembeek? Kom bij ons langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Lembeek? Bij Chalet Center zit je goed. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Onze tuinhuizen kunnen gebruikt worden als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Ga dan zeker eens langs bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center kopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. Gebruikmaken van duurzame materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. Daarnaast recycleren we voor sommige lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We maken er een gewoonte van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij ons koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Lembeek.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aankoop in geen tijd in elkaar. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er wat meer geduld en expertise vereist. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Lembeek in elkaar zetten? Dat begrijpen we! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Lembeek

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Lembeekse tuin geen optie? Of maak je liever een eigen idee? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. De opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Lembeek afgeleverd kan worden. En daar zijn geen verdere kosten aan verbonden!

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Halle. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We stellen aan de hand van jouw budget en verwachtingen een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Lembeekse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |