Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Landskouter? Kom langs bij Chalet Center

Je tuin in Landskouter opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Dan zit je goed bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de opties? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem produceren. Gebruikmaken van sterke materialen vinden we daarbij een belangrijk aspect. We maken voor sommige collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar daar stopt het niet. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je uiteraard ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij ons koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Landskouter.

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Landskouter liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat begrijpen we! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders gebruiken een verf met lijnzaadolie, compleet afgestemd op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Landskouter

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Landskouterse tuin? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We gaan altijd voor smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Landskouter geleverd kan worden. En dat zonder bijkomende vervoerskosten aan te rekenen!

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We hebben een heel ruim assortiment ter beschikking, wat de keuze soms moeilijk maakt. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Oosterzele. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze specialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet overhaast. Samen overlopen we de mogelijkheden binnen jouw budget en stellen we een plan op. Op die manier staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren in je Landskouterse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |