Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Knap je tuin in Landegem op met onze tuinhuizen

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Landegem? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar had je bijvoorbeeld al gedacht aan een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je omgeving.
Klassieke zwarte tuinkamer

Een tuinhuis van Chalet Center aankopen? Da's sterke kwaliteit van eigen bodem

Chalet Center laat haar tuinhuizen op eigen bodem produceren en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Daarbij maken we gebruik van degelijke materialen. Ook recyclage van hout - onder andere van voormalige Amerikaanse Barns - proberen we te integreren in onze werking. Maar daar stopt het niet. We houden rekening met trends en combineren het gebruik van verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die bieden we aan in ons assortiment. We hebben voor iedereen wat in de aanbieding. Zo koop je hoe dan ook een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Landegem.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Landegem afgeleverd

Is een standaard tuinhuis plaatsen in je Landegemse tuin geen optie? Of maak je liever een eigen idee? Chalet Center maakt het mogelijk! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze gemaakt? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Landegem geleverd worden. En dat doen we helemaal gratis.
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen geleverd als bouwpakket. Met onze heldere instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Wil je jouw tuinhuis in Landegem liever in elkaar laten zetten door onze professionals? Dat kan! Chalet Center heeft 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Ook daarvoor helpen onze schilderteams je uit de behoefte. Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Overweeg daarom zeker een bezoekje aan een showroom in de regio van Deinze. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis aankopen is tenslotte een weloverwogen keuze. We overlopen samen wat de mogelijkheden zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je Landegemse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |