Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuizen van topkwaliteit voor je woonst in Lampernisse

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Lampernisse? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een extra ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Het kan uiteraard dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke opties? Laat dan zeker van je horen en kom langs bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Lampernisse afgeleverd

Laat de grond in Lampernisse het niet toe een standaard tuinhuis te plaatsen? Of stel je gewoonweg liever een eigen idee samen? Het kan allemaal bij Chalet Center! Wij bieden je eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van kleine opbergruimtes tot grotere lounges en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast even snuisteren tussen onze verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Lampernisse. En dat doen we helemaal gratis.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center produceert haar tuinhuizen op eigen bodem en kan zo de kwaliteit nauwlettend in het oog houden. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van degelijke materialen. Daarnaast recycleren we voor een paar lijnen zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We volgen trends op de voet en maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Ben je toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die kan je uiteraard terugvinden in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je huis in Lampernisse.
Tuinhuis met overkapping

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden geleverd als bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Het zijn enkel de houtskelet-tuinhuizen die iets meer aandacht en expertise vragen. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Lampernisse iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat kan! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders zorgen voor de correcte verf, volledig afgestemd op jouw product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij onze verdelers

We beschikken over een zeer ruim assortiment en beseffen dat dit nogal overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Diksmuide. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te blinken in je tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |