Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Laar? Ga voor onze topkwaliteit

Een kwalitatief en duurzaam tuinhuis plaatsen in je tuin in Laar? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, afmetingen en kleuren. De vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de opties? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je omgeving!
Cottage tuinhuis

Een op maat gemaakt tuinhuis, bij jou in Laar geleverd

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Laarse tuin? Of stel je gewoonweg liever een eigen ontwerp samen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. De opties zijn zeer uitgebreid en de stijlkeuzes divers. Van cottagehuisjes tot moderne blokken en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we voor. Zowel bij een groot als klein budget mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Inspiratie nodig? Neem gerust even een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk zodat je tuinhuis snel in Laar afgeleverd kan worden. En dat laatste gebeurt helemaal gratis.

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom produceren we op eigen bodem. We maken daarbij graag gebruik van degelijke materialen. Voor bepaalde lijnen gebruiken we ook gerecycleerde materialen zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. We maken er een routine van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat leidt vaak tot verrassende looks. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Voor elke smaak hebben we wat in de aanbieding. Je mag er zeker van zijn dat je bij ons een tuinhuis koopt dat aansluit bij de stijl van je woonst in Laar.
Tuinhuis met overkapping

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel voor de houtskelet-tuinhuizen is er iets meer expertise vereist. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Laar liever over aan onze professionals? Dat kan! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders maken gebruik van verf die compleet afgestemd is op het product. Op die manier komt de kleur nog meer tot zijn recht en hoef je niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Kom langs bij onze verdelers

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Landen. Je kan er verder afstemmen met onze vakspecialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En zo staat het tuinhuis van je dromen binnenkort in jouw Laarse tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |