Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis met of zonder overkapping in Kwaremont? Kom langs!

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Kwaremont? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Zo'n aanvullende ruimte biedt je heel wat mogelijkheden. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Kwaremont iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Bij ons kans het! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Geef je je tuinhuis graag een kleurtje? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. De kleur komt op die manier nog meer tot zijn recht en daarnaast hoef je niet elk jaar te herschilderen.

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van stevige materialen. Daarnaast recycleren we voor een paar collecties zelfs hout van onder andere voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. Trendevoluties volgen we op de voet en we maken er een routine van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren. Dat zorgt voor verrassende resultaten. Zie je toch liever een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij Chalet Center kan je gegarandeerd een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je huis in Kwaremont.
Tuinhuis met overkapping

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Kwaremont

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Kwaremontse tuin? Of heb je zelf een eigen ontwerpvoorstel? Het kan allemaal bij Chalet Center! Onze opties zijn eindeloos en de stijlkeuzes divers. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waar we voor staan. Je mag rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Is je keuze gemaakt? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Kwaremont geleverd. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je buurt

We begrijpen dat ons ruime assortiment nogal overweldigend kan zijn. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Kluisbergen. Je kan er ideeën bespreken met onze specialisten en krijgt bovendien meteen een duidelijker zicht op onze verwezenlijkingen. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Kwaremontse tuin te schitteren.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |