Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig voor je woonst in Koolkerke? Kom bij ons langs

Je tuin in Koolkerke opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Bij Chalet Center ben je aan het perfecte adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, afmetingen en stijlen. Dankzij onze bouwpakketten kan je spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Dan ben je meer dan welkom bij een showroom in je buurt.
Cottage tuinhuis

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Koolkerke

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Koolkerke? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Wij bieden je zeer uitgebreid veel mogelijkheden en stijlkeuzes aan. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van moderne blokken tot cottagehuisjes. We streven altijd naar elegante kwaliteit. Je kan rekenen op het allerbeste (maat)werk, zowel bij een groot als klein budget. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Beslist? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Koolkerke. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Koop je tuinhuis bij Chalet Center en geniet van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van stevige materialen. We maken voor sommige lijnen zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar het gaat verder dan dat. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat leidt tot verrassende looks als resultaat. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard zijn die ook terug te vinden in ons assortiment! Wij hebben iedereen wat te bieden. Bij ons kan je zonder twijfel een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Koolkerke.
Tuinhuis met overkapping

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd als bouwpakket. Met onze duidelijke instructies zet je het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Heb je liever dat onze professionals jouw tuinhuis in Koolkerke in elkaar zetten? Dat kan! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteursteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Wil je je nieuwe tuinhuis graag in de verf zetten? Ook daarvoor kan je makkelijk een beroep doen op onze diensten. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier gaat de verflaag zo'n 5 tot 6 jaar mee, zonder herschilderen.

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons assortiment is zeer ruim en daardoor soms wat overweldigend. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Brugge. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. We overlopen samen wat de opties zijn binnen jouw budget en stellen een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Koolkerkse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |