Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Koersel? Kom bij ons langs!

Je tuin in Koersel opleuken met een (op maat gemaakt) tuinhuis? Dan is Chalet Center het adres bij uitstek. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en formaten. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die je toelaat te spelen met de indeling ervan. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer weten over het assortiment en jouw persoonlijke mogelijkheden? Twijfel dan niet om eens langs te komen bij een showroom in je buurt!
Cottage tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen geleverd in de vorm van een bouwpakket. Dankzij onze heldere instructies zet je jouw aanwinst in geen tijd in elkaar. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer geduld en expertise. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Koersel iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Het kan bij ons! Wij hebben 15 monteurteams in dienst die gespecialiseerd zijn in het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daarvoor hebben we een dienst. Onze schilders maken gebruik van verf die volledig afgestemd is op het product. Op die manier is het niet nodig je tuinhuis jaarlijks te herschilderen.

Onze tuinhuizen: uitmuntende kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen, ontwikkelen we uitsluitend op eigen bodem. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van sterke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar we doen meer dan dat. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Kijk je toch eerder uit naar een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Ook die vind je natuurlijk terug in ons assortiment! Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Zo koop je gegarandeerd een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Koersel.
Modern tuinhuis

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Koersel

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Koersel? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Er zijn zeer uitgebreid veel opties en stijlkeuzes. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van kleine opbergruimtes tot grotere lounges. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Voor meer inspiratie kan je alvast een kijkje nemen tussen onze verschillende merken en lijnen. Een keuze kunnen maken? Dan gaat onze producent meteen aan het werk. Je tuinhuis wordt zo snel mogelijk in Koersel afgeleverd. En dat doen we volledig gratis.

Kom langs bij een verdeler in je buurt

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de perfecte keuze te maken. Kom daarom zeker eens langs bij een showroom in de regio van Beringen. Je kan er verder afstemmen met onze specialisten en krijgt een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Aan de hand van jouw budget en verwachtingen stellen we samen een plan op. En wie weet staat het tuinhuis van je dromen binnenkort wel te blinken in je Koerselse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |